Χωρίς περίσκεψιν, δίχως αιδώ #14

«(…) Έχομε φτάσει σε μια εποχή ηθικής παράλυσης και σεξουαλικής αναισχυντίας. Χωρίς ντροπή προβάλλονται τολμηρές τηλεοπτικές σειρές. Π.χ. στο Mega η σειρά “Patty” (ας σημειωθεί ότι απευθύνεται σε παιδιά), στην οποία βλέπομε νεαρούς μαθητές και μαθήτριες, ανήλικα παιδιά, να ζευγαρώνουν μεταξύ τους και να φιλιούνται (ευτυχώς μόνο ως εκεί).

»Άλλοτε πάλι προβάλλονται συζητήσεις για το σεξ από ειδικούς, που θέλουν να μας ανοίξουν τα μάτια εμάς των κοιμισμένων. Θέλουν από την τηλεόραση να μας διδάξουν ψυχική υγιεινή, την οποία εξαρτούν από τη σεξουαλική ικανοποίηση των εγγάμων (τελοσπάντων), αλλά και των αγάμων.

»Γενικώς ο νέος, με όσα βλέπει και ακούει και διαβάζει, ωθείται προς την αντίληψη ότι πρέπει να επισκέπτεται τα χαμαιτυπεία (για να μην τα πω αλλιώς και σοκαριστούν οι αναγνώστες), ή να έχει μια φιλενάδα για να εκτονώνεται σεξουαλικώς πριν παντρευτεί. Αλλιώς είναι αφύσικος (γιατί, πώς συγκρατιέται;). Θα πρέπει να καταλήξουμε ο άντρας να παντρεύεται τελικά γυναίκα μεταχειρισμένη, και η γυναίκα να παίρνει σύζυγο χρησιμοποιημένο. (…)

»Ευτυχώς που η πλειοψηφία της νεολαίας μας δεν παρασύρθηκε ακόμη. Αυτό πιστεύω».

~Αιμίλιος Ψαθάς, απόσπασμα άρθρου που δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς» πριν από έναν περίπου μήνα

Μόνο ένα σχόλιο θα κάνουμε για το παραπάνω κείμενο. Στο επόμενο φύλλο, μαζί με την «Πατρίς», και κουπόνι για inox ζώνη αγνότητας. Περάστε να την παραλάβετε από τα γραφεία της εφημερίδας, μαζί με παραπεμπτικό στο γιατρό για δωρεάν στείρωση. Ρεμπεσκέδες, ε ρεμπεσκέδες, που μου θέλετε και προγαμιαίες σχέσεις!