Μικρά μεγάλα εσωτερικά νέα #24

Χαλκιδική 13/10 – Συνέλαβαν και τη γιαγιά που τραγουδούσε

Επιτέλους η εθνοσωτήρια κυβέρνησις του Σαμαρά μας απαλλάσσει μετά από τους μιαρούς ναζιστές της Χ.Α., και από τους εξτρεμιστές τρομοκράτες που τρομοκρατούν τους φιλήσυχους χρυσοθήρες επενδυτές, όπως ο Μπόμπολας και η Καναδική TVX Gold, κι εμποδίζουν την ανάπτυξη αυτού του ευλογημένου (από τον Έλληνα Θεό) τόπο:

 Η 76χρονη κάτοικος της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής, που είχε γίνει γνωστή καθώς κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκων είχε σταθεί απέναντι στα ΜΑΤ και τραγουδούσε πριν εκείνοι επιτεθούν με χημικά, κλήθηκε από την Αστυνομία σε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτη για άσκηση παράνομης βίας. Η κλήση αφορά την διαμαρτυρία κατοίκων που έκλεισαν τον δρόμο για το εργοτάξιο των Σκουριών στις 12 Ιουνίου 2013.

Κατά την δικογραφία, η ηλικιωμένη μαζί με άλλους 25 τρομοκράτες-κατοίκους της Μ. Παναγιάς, που επίσης έχουν δεχτεί κλήσεις για ανωμοτί κατάθεση για την ίδια κατηγορία, έκλεισαν τον δρόμο και παρεμπόδισαν λεωφορείο με εργαζόμενους της «Ελληνικός Χρυσός» να πάνε στον χώρο εργασίας τους. Οι αρχές ερμηνεύουν το κλείσιμο του δρόμου σαν άσκηση παράνομης βίας. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν ακόμη 11 άτομα, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, για παρόμοια διαμαρτυρία που σημειώθηκε στις 22 Απριλίου 2013. Δείτε το βίντεο με την τρομοκρατική ενέργεια της γιαγιάς: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qBpfkkxSIK8#t=13

Πάτρα – Αποβολή μαθήτριας γιατί δεν πήρε μέρος στην προσευχή

Το πισωγύρισμα της χώρας που τη βάφτισαν Ελλάδα στην εθνικόφρονα δεκαετία του 1950 συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς. Μαθήτρια τιμωρήθηκε με αποβολή στο ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών, που λειτουργεί στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, διότι αρνήθηκε να κάνει προσευχή! Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο κατήγγειλε την αποβολή αναφέροντας ότι «οι αυταρχικές συμπεριφορές που παρατηρούνται στο ΕΠΑΣ θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά και άμεσα τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Σας κάνουμε γνωστό ότι τη Δευτέρα 14/10/13, στην ΕΠΑΣ Βοηθών Νοσηλευτών που λειτουργεί στο Νοσοκομείο “ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ”, η εκεί Διευθύντρια της Σχολής απέβαλε μαθήτρια γιατί αρνήθηκε να κάνει την καθιερωμένη προσευχή» αναφέρει το Σωματείο και προσθέτει: «Το προαναφερόμενο περιστατικό που είναι καταδικαστέο, είναι συνέχεια και άλλων τέτοιων αρκετών αυταρχικών συμπεριφορών, που πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά και άμεσα τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, που έχει την ευθύνη της λειτουργίας της προαναφερόμενης Σχολής». Στον 21ο αιώνα η Ελλάδα μετατρέπεται σε μία θεοκρατική χώρα, όπου η ελεύθερη επιλογή της θρησκείας και η ανεξιθρησκεία τιμωρούνται όπως στα θεοκρατικά καθεστώτα του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας. Το μόνο που λείπει για να ολοκληρωθεί το παζλ είναι η ιερά εξέταση και η καταδίκη σε θάνατο όποιου δεν δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος ή δεν θέλει να συμμετέχει σε θρησκευτικές τελετές!

Ποινές φυλάκισης σε όποιους καταφέρονται εναντίον της πολιτικής της Ε.Ε. και του Ο.Η.Ε.

Η… ολοκλήρωση της Ελληνικής «Δημοκρατίας» προς ένα φασιστικό καθεστώς συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η φασιστική συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου στο νομοσχέδιο για τα ηλεκτρονικά «βραχιολάκια» των κρατουμένων, ενέταξε τροπολογία με την οποία ποινικοποιεί επί της ουσίας την πολιτική δράση όσων αντιδρούν στις κυρώσεις που επιβάλλουν Διεθνείς Οργανισμοί κατά κρατών. Η ρύθμιση κατατέθηκε εν κρυπτώ την Παρασκευή 25/10/13 το απόγευμα στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία οι «απείθαρχοι» και οι αλληλέγγυοι σε διάφορες χώρες και κινήματα θα διώκονται, ακόμη και αν το εθνικό δίκαιο δεν θεωρεί έκνομες τις ενέργειές τους! Με λίγα λόγια, όποιοι αντιδρούν και διαδηλώνουν εναντίον των ιμπεριαλιστικών επιθέσεων της δύσης μέσω αποφάσεων του Ο.Η.Ε. (π.χ. Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία κ.λπ.) θα βρίσκονται κατηγορούμενοι με ποινή φυλάκισης μέχρι έξι μήνες. Το φασιστικού τύπου νομοσχέδιο αναφέρει κατά λέξη: «Όποιος με πρόθεση παραβιάζει κυρώσεις ή περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων ή οργανισμών ή φυσικών ή νομικών προσώπων, με αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ή με κανονισμούς της Ε.Ε., τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών, εκτός αν από άλλη διάταξη προβλέπεται βαρύτερη ποινή. Οι διατάξεις του προηγούμενου εδαφίου εφαρμόζονται και όταν οι προβλεπόμενες σε αυτό πράξεις δεν είναι αξιόποινες κατά τους νόμους της χώρας στην οποία τελέστηκαν». Για να καταλάβουμε λιγάκι το πόσο σοβαρό είναι αυτό να φέρουμε μερικά παραδείγματα: Η Ε.Ε. π.χ. θεωρεί το κουρδικό ΡΚΚ «τρομοκρατική οργάνωση», άρα όποιος πολίτης συμπαρασταθεί στο ΡΚΚ θα κλείνεται από δω και πέρα στη φυλακή.

Αν η Ε.Ε. αύριο αποφασίσει π.χ. να ταχθεί υπέρ μιας εισβολής στη Συρία, όποιος διαφωνεί με την απόφαση αυτή, και είτε διαδηλώνει εναντίον των εισβολέων είτε διακηρύσσει εγγράφως ή προφορικά την αντίθεσή του με την εισβολή, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα τον χώνει φυλακή. Αν αυτό το νέο φασιστικό άρθρο του ποινικού Κώδικα ίσχυε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν έγινε η πρώτη επίθεση εναντίον του Ιράκ με κάλυψη από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα είχαν μπει στη φυλακή περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες, οι οποίοι διαδήλωναν εναντίον του πολέμου και συμπαραστέκονταν μαχητικά στο Ιράκ με διαδηλώσεις, και ήταν εναντίον των εισβολέων ΝΑΤΟϊκών.