Συγκεντρωτικό ενεργειών άμεσης δράσης σε αλληλεγγύη με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

28/12- Θεσσαλονίκη

Σπάστηκε η πρόσοψη και το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Παπάφη στη Τούμπα

13/01 – Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του υπεύθυνου οργάνωσης της διοικούσας επιτροπής Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και αντιδημάρχου Περιβάλλοντος του δήμου, Σωκράτη Δημητριάδη.

κατάληψη Terra Incognita

14/01 – Θεσσαλονίκη

Σπάστηκε η πρόσοψη και το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Λαγκαδά στη Σταυρούπολη

22/01 – Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με μπογιές και τρικάκια στο δικηγορικό γραφείο του μέλους της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βάλλιας Καραμπατάκη, στην οδό Αριστοτέλους 11, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

κατάληψη Terra Incognita

26/01 – Θεσσαλονίκη

Πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με χρώματα και τρικάκια στο γραφείο του βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, το οποίο στεγάζεται στην οδό Μοναστηρίου 49.

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης

29/01 – Αθήνα

«Επιλέξαμε να επιτεθούμε με μπογιές και σφυριά την Πέμπτη 28/1, προκαλώντας φθορές, στα κεντρικά γραφεία της Euronet στην Καλλιθέα, δίπλα ακριβώς από το κέντρο πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Αναρχικοί-Αναρχικές

29/01 – Αθήνα

«Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης δράσαμε και επιτεθήκαμε σπάζοντας 1)Εθνική Τράπεζα Ελλάδος στην περιοχή του Φαλήρου 2)Τράπεζα Πειραιώς στη Νεάπολη 3)Τράπεζα Πειραιώς στη Βασιλίσσης Όλγας».

Προλεταριακή Οργή

29/01 – Θεσσαλονίκη

«Ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγωνιστή πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα, επιλέξαμε να σπάσουμε αυτή τη σιωπή, σπάζοντας την πρόσοψη της Εθνικής Σχολής Δικαστών Θεσσαλονίκης, θρυμματίζοντας τη “βιτρίνα” της “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης».

Αναρχικές/-οι

29/01 – Βόλος

«Ανταποκρινόμενοι στο δεύτερο πανελλαδικό κάλεσμα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, επιτεθήκαμε με μπογιές και πετάξαμε τρικάκια στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο του Βόλου».

Αντιεξουσιαστικός Νυχτερινός Πυρήνας

29/01 – Αθήνα

«Την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, αναρτήσαμε πανό στα σίδερα του Χαλανδρίου και πετάξαμε μπογιές στο Ειρηνοδικείο λίγα στενά πιο πάνω».

30/01 – Θεσσαλονίκη

«Τοποθετήσαμε αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς και πυρπολήσαμε δύο βανάκια της Γενικής ταχυδρομικής και την πρόσοψη της εταιρείας security Galaxy στην Πυλαία Θεσσαλονίκης».

Αναρχική ομάδα Τάσος Τούσης

01/02 – Αθήνα

Σπάστηκαν 3 τράπεζες: Eurobank – κάτω Πατήσια, Πειραιώς – Μεταμόρφωση, Eurobank – Ν. Ιωνία

Αλληλέγγυοι/ες

01/02 – Αθήνα

Πυρπολήθηκαν – 1 αυτοκίνητο της Φάσμα security στην οδό Αρχιμήδους στο Π.Φάληρο – 1 ATM της Eurobank στην οδό Αγ.Γλυκερίας στο Γαλάτσι – 1 ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Αχαρνών στα Πατήσια

A

01/02 – Αθήνα

Πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εμπρηστικές επιθέσεις:Στο Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) στο Κουκάκι, στην ΙΓ’ ΔΟΥ στην περιοχή της Κυψέλης, στο σπίτι του στελέχους της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου της Ν.Δ., Στράτου Μαυροειδάκου, στο Ίλιον, σε όχημα μπάτσου στην περιοχή των Πετραλώνων.

Πυρήνες Άμεσης Δράσης-Πυρήνας Επαναστατικής Αλληλεγγύης

01/02 – Αθήνα

«Μόλις λίγα μέτρα κοντά από το Α.Τ Ακρόπολης σπάσαμε τα γραφεία της Ν.Δ. και πετάξαμε μπογιές στο εσωτερικό του, δίνοντας τρόπο και τόπο στην οργή που ολοένα μεγαλώνει».

νυχτερινό συνεργείο αλληλεγγύης

03/02 – Πάτρα

Κάηκε σταθμευμένο περιπολικό στην περιοχή της Άνω πόλης στο παλιό νοσοκομείο, ενώ το πλήρωμα του κοιμόταν εκεί γύρω όρθιο.

Αναρχικοί-αναρχικές

04/02 – Αθήνα

Τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμό στα γραφεία της τ.ο. της Νέας Δημοκρατίας στην Ν. Χαλκηδόνα, στη διασταύρωση των οδών Σαλαμίνος και Δεκελείας.

«Νυχτοβάτες» για την αξιοπρέπεια και τη λευτεριά

04/02 – Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε μπαράζ σπασιματικών επιθέσεων σε 2 ΑΤΜ στο Κουκάκι, 1 ΑΤΜ στον Άγιο Παύλο, 1 Τράπεζα στα Πετράλωνα, 1 Τράπεζα στην Ευελπίδων, 1 ΑΤΜ στη Συγγρού, 2 ΑΤΜ στο Περιστέρι ,1 ΑΤΜ στον Βύρωνα , 1 ΕΛΤΑ στον Άγιο Δημήτριο, γραφεία της Ν.Δ. στα Σεπόλια, και στο Δημαρχείο της Καισαριανής

Α

04/02 – Θεσσαλονίκη

Τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε όχημα του διπλωματικού σώματος που υπάγεται στο γαλλικό προξενείο στην οδό Αγράφων στην άνω πόλη.

αναρχικοί/αναρχικές

05/02 – Αθήνα

«Επιλέξαμε να επιτεθούμε σε τρία υποκαταστήματα τραπεζών ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα: Εθνική τράπεζα στην Κυψέλη, Eurobank στους Αγίους Αναργύρους, Πειραιώς στο Νέο Ηράκλειο».

Αλληλέγγυες/οι

05/02 – Αθήνα

Τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός σε μία από τις εισόδους των δικαστηρίων της Ευελπίδων (συγκεκριμένα σε αυτή των δικηγόρων)

Πυρήνας αναρχικής επίθεσης

06/02 – Πάτρα

Πραγματοποιήσαμε επίθεση με μολότοφ στο ΕΦΚΑ, που υπάγεται στο Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης, στην Πάτρα, και τοποθετήσαμε γκαζάκια σε μαγαζί CBD-OIL γνωστού ασφαλίτη καγκουράκου της πόλης ,στη συμβολή της Κανακάρη με την Αγίου Νικολάου, έναν δρόμο δίπλα δηλαδή στο αστυνομικό μέγαρο.

αναρχικοί και αναρχικές

07/02 – Θεσσαλονίκη

«Επιλέξαμε να επιτεθούμε στις τράπεζες Eurobank και Alpha Bank πάνω στην Ανδρέα Παπανδρέου στην περιοχή της Νεάπολης».

αναρχικοί/ές

07/02 – Λάρισα

Τοποθετήθηκαν δύο γκαζάκια στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Τρίγωνη πλατεία της Λάρισας, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα.

Α/Α

07/02 – Αθήνα

Τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών στη Eurobank στους Αμπελόκηπους και στα γραφεία τεσσάρων φυλλάδων του Ομίλου Εστία Επενδυτική: «Δημοκρατία», «Espresso», «Εστία» και «Ορθόδοξη Αλήθεια».

Νυχτερινοί περιπατητές

09/02 – Αθήνα

Επίθεση σε τρεις τράπεζες σπάζοντας: ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Νικηφορίδη, στον Βύρωνα, την πρόσοψη της Τράπεζας Πειραιώς στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στον Άγιο Δημήτριο.

αναρχικοί/ες

11/02 – Θεσσαλονίκη

Εμπρησμός σε 2 οχήματα των ΕΛΤΑ κούριερ στην περιοχή της Τούμπας

Πυρήνας νυχτερινών ταραχών

12/02

Εμπρηστικές επιθέσεις: Στο σπίτι του απόστρατου αντιστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστου Κονταρίδη, και στο σπίτι του ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, Μιχάλη Λαδομένου.

Πυρήνες Άμεσης Δράσης-Πυρήνας Αναρχικής Αντιβίας

13/02 – Αθήνα

Επίθεση σε 4 atm της τράπεζας Πειραιώς και της Εθνικής στην περιοχή της Πεύκης

Πυρήνας Αναρχικής Αντεπίθεσης

14/02

Τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο της οικίας του εισαγγελέα Πουλιανίτη Απόστολου στην οδό Χείρωνος 5

σύντροφοι-ισσες

14/02 – Θεσσαλονίκη

Επίθεση με σφυριά, πέτρες και μπογιές στην κατοικία του εισαγγελέα Ευάγγελου Μιχαήλου στην οδό Λιθοξόου 1, στην Καλαμαριά, και στην κατοικία του αντιεισαγγελέα Εφετών Χαράλαμπου Παπαγεωργίου στην οδό Τρικούπη 18, στην Τριανδρία.

Σωματείο Ερασιτεχνών Σφυροκόπων και Μπογιατζίδων-Τομέας Άμεσων Επισκεύων

Αναρχικός Πυρήνας Μπεν Μπαμφορθ

15/02 – Αθήνα

Πυρπολήθηκε ιδιωτικό όχημα μπάτσου στα Πετράλωνα.

αναρχικοί/αναρχικές

16/02 – Αθήνα

«Εκμεταλλευόμενοι τη δυσκολία κίνησης των μπάτσων λόγω του χιονιού επιτεθήκαμε σε 2 τράπεζες στην οδό Γρ. Αυξεντίου στου Ζωγράφου σπάζοντας τα ΑΤΜ που βρίσκονται στην πρόσοψή τους».

18/02 – Κόρινθος

Τοποθετήθηκε εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια, στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού της Ν.Δ. Μαριλένας Σούκουλη, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου, λίγα μέτρα μακριά απ’ το μέρος που καθημερινά πίνουν τον καφέ τους τα κοπρόσκυλα της ομάδας «ΔΙΑΣ».

Αναρχικοί από τα κάτω

18/02 – Αθήνα

Εμπρηστική επίθεση σε κρατικό κτίριο του Δήμου Κηφισιάς όπου στεγάζεται και παράρτημα της Δημοτικής Αστυνομίας.

Εμπρηστές παντός καιρού

18/02 – Καβάλα

Εμπρηστική επίθεση στο δικαστικό μέγαρο Καβάλας με μικρής ισχύος αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο των δικαστηρίων Καβάλας

Επαναστατική περίπολος

19/02 – Αθήνα

Τοποθέτηση εμπρηστικού εκρηκτικού μηχανισμού στην εθνική τράπεζα στην πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί.

Πυρήνας Επαναστατικής Αντικαταστολής

21/02 – Βόλος

Εμπρησμός δύο ΑΤΜ στο κέντρο του Βόλου.

Πρωτοβουλία ”Gallardos”

22/02 – Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε επίθεση στην είσοδο του Action24, και διασφαλίζοντας την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων, πετάχτηκαν πέτρες, μπουκάλια με χρώμα και τρικάκια.

Αναρχικές/οι

23/02 – Αθήνα

Πραγματοποιήθηκε μπαράζ επιθέσεων, σπάζοντας: Το Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας, την πρόσοψη της Optima Bank στο Ψυχικό, την πρόσοψη τράπεζας στον Νέο Κόσμο,3 ΑΤΜ στα Πετράλωνα, 2 ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας στο Κερατσίνι, 1 ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας στον Άγιο Ελευθέριο, 1 ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας στο Παγκράτι, 1 ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας στου Ζωγράφου, 1 ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας στο Περιστέρι, 1 ΑΤΜ Παγκρήτιας Τράπεζας στο Περιστέρι, 1 ΑΤΜ σε ΕΛΤΑ στο Περιστέρι, 2 ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας.

αλληλέγγυοι/ες

23/02 – Αθήνα

Εμπρηστικές επιθέσεις: Στην οικία του Γιάννη Κατσιαμάκα, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αθηνών (ΠΟΑΞΙΑ) και απόστρατου αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ, στον Βύρωνα , στην οικία και το όχημα της Κατερίνας Μαγγά, αρχιφύλακα του Αστυνομικού Τμήματος Πατησίων, στα Άνω Πατήσια.

Πυρήνες Άμεσης Δράσης-Πυρήνας Αναρχικής Αντιβίας

24/02 – Ιωάννινα

«Επιτεθήκαμε στα γραφεία του υφυπουργού περιβάλλοντος Γ. Αμυρά, στο κέντρο της αστυνομοκρατούμενης πόλης, εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας. Τα συγκεκριμένα γραφεία βρίσκονται επί της οδού Δωδώνης 5, κυριολεκτικά 50 μέτρα από το δικαστικό μέγαρο. Επιλέξαμε την συγκεκριμένη ημερομηνία, σκοπεύοντας να στείλουμε ένα μήνυμα οργής, πέραν της κεντρικής εξουσίας και στον ίδιο τον υφυπουργό δημόσιας τάξης Λ. Οικονόμου, ο οποίος διετέλεσε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. το 2002 (στη διάρκεια των συλλήψεων των μελών της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν) και βρισκόταν την ίδια μέρα στην πόλη μας».

Αναρχικές/οι

25/02 – Αθήνα

Τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε ΑΤΜ της Eurobank στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Ελευσίνα.

Πυρήνας Επίθεσης για την Αλληλεγγύη στον Δ. Κουφοντίνα

26/02 – Ηράκλειο

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. και Υφυπουργού Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη, στο Ηράκλειο Κρήτης.

26/02 – Αθήνα

Α

Σπασιματικές σε δυο ATM της τράπεζας AlphaBank και την υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Ελευσίνας. Ενώ πετάχτηκαν μπογιές στην είσοδο των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.

Αλληλέγγυοι/ες στον Δ.Κ.

26/02 – Θεσσαλονίκη

«Θέλοντας να δείξουμε πως θα στοχοποιήσουμε κάθε υπεύθυνο για την κατάσταση του απεργού επιλέξαμε να επιτεθούμε: Στην εταιρεία EVERLAST που είναι βρετανικών συμφερόντων και βρίσκεται στην οδό Κ. Καραμανλή, σπάζοντας τις βιτρίνες της και πετώντας μπογιές, και στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ford, αμερικάνικων συμφερόντων, που βρίσκεται στην περιοχή του Φοίνικα, πετώντας γυάλινα μπουκάλια με κόκκινη μπογιά πάνω στο ολοκαίνουριο εμπόρευμά της».

Νυχτερινή ομάδα: Carlo Giuliani

27/02 – Θεσσαλονίκη

«Επιλέξαμε να τοποθετήσουμε εμπρηστικό μηχανισμό σε προσωπικό όχημα στρατιωτικού που βρισκόταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης».

Αναρχοκομμουνιστική αντιμιλιταριστική πρωτοβουλία

07/02 – Αθήνα

Επίθεση σπάζοντας τις προσόψεις στα εξής καταστήματα στην οδό Ελ. Βενιζέλου: Adidas, Athlete’s Foot, Βιοϊατρική, Eurobank, Factory Outlet, Funky Buddha, Intersport.

α

27/02 – Αθήνα: Πυρπολήθηκαν 2 οχήματα του Κ. Μπογδάνου

«Στόχος της ενέργειας, και μόνο, ήταν τα δύο αυτοκίνητα που του ανήκουν, και όχι βέβαια η οικογενειακή του εστία. Άλλωστε το ήθος αυτών που εισβάλλουν σε σπίτια είναι γνωστό στο πανελλήνιο, όπως στην περίπτωση Ινδαρέ στο Κουκάκι. Αν θέλαμε να χτυπήσουμε την οικία, θα ήταν αρκετά εύκολο για μας. Όμως παράπλευρες απώλειες, στη δική μας λογική δεν υφίστανται. Γι’ αυτό και οι μηχανισμοί που τοποθετήσαμε ήταν μικρής δυναμικής, για να μην κινδυνέψει κάποιος περαστικός ή γείτονας, αν και έτσι και αλλιώς είχαμε διασφαλίσει πως δεν θα συνέβαινε αυτό. Τέλος, μόνο γέλια προκάλεσε η δήλωσή του περί μικρού σπιτιού και όχι βίλας κ.λπ. Η μεζονέτα του στην οδό Ηούς στο 12, λίγο πιο πέρα απ’ την πλατεία Κεφαλαρίου στην Κηφισιά, σίγουρα δεν συγκρίνεται με σπίτια σαν τα δυάρια στο Γκύζη, τα δώματα στην Καλλιθέα, ή τα ανήλιαγα υπόγεια στον σταθμό Λαρίσης».

Ομάδα Επαναστατικής Ρήξης

27/02 – Κομοτηνή

Πυρπολήθηκαν 2 ΑΤΜ (ένα της τράπεζας Πειραιώς και ένα της Εθνικής) σε κεντρικό σημείο της πόλης με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς.

Φράξια Εμπρηστών Commando Mauricio Morales

28/02

«Επιλέξαμε να ρίξουμε την επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας στις 28/2 και ώρα 16:00, ενώ η πρόσβαση στη σελίδα δεν έχει ακόμα αποκατασταθεί».

Αναρχικοί/ες χάκερς

28/02 – Αθήνα

«Σπάσαμε τις κάμερες, την πρόσοψη και τα atm: Στην τράπεζα Eurobank επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, στην Εθνική τράπεζα επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, στην πολυεθνική τράπεζα HSBC επί της λεωφόρου Κηφισίας».

αλληλέγγυες/αλληλέγγυοι

02/03 – Βόλος

«Πραγματοποιήσαμε ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, εμπρηστική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο φυλάκιο της πύλης των φυλακών Βόλου».

ομάδα κρούσης Βασίλης Μάγγος

02/03 – Αθήνα

Επίθεση με μπογιές στο μουσείο Γουλανδρή στο Παγκράτι

Αλληλέγγυες-οι

02/03 – Αθήνα

Εμπρηστική επίθεση στο δημαρχείο Μοσχάτου

Αναρχικοί/ες

28/02 ως 03/03 – Θεσσαλονίκη: 3ήμερο εμπρηστικό μπαράζ σε πολιτικούς, δικαστικούς και στρατιωτικούς στόχους

«28 Φλεβάρη επιτεθήκαμε στο σπίτι του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Δημήτριου Παδιώτη, στην οδό Πελοπίδα 5 στις Συκιές.
2 Μάρτη επιτεθήκαμε στο σπίτι του εν αποστρατία αρεοπαγίτη πρώην προέδρου εφετών Αντώνιου Τσαλαπόρτα, στην οδό Διστόμου 12 στη Χαριλάου.
3 Μάρτη επιτεθήκαμε στο σπίτι της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Λατινοπούλου στην οδό Επισκόπου Κίτρους Νικολάου 1, στην καρδιά της πόλης».

Πυρήνες Άμεσης Δράσης-Οργάνωση Αναρχική Δράση

04/03 – Πειραιάς

Πυρπολήθηκε το μηχανάκι μπάτσου στην περιοχή του Πειραιά

Νυχτερινές Επισκέψεις

04/03 – Μυτιλήνη

Τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στον προάυλιο χώρο των Δικαστηρίων στην Μυτιλήνη

Lesvo

04/03 – Πάτρα: Επίθεση σε μπάτσους

«Στήσαμε καρτέρι σε δυο διερχόμενες μηχανές των μπάτσων, 50 μέτρα πάνω από το αστυνομικό μέγαρο. Τους επιτεθήκαμε με τρείς μολοτοφ, οι δύο έσκασαν στις μηχανές και η τρίτη στο κράνος του μπάτσου. Προκειμένου να έχουμε καθαρό στόχο και να πετύχει το επιχειρησιακό σχέδιο χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο πάνω από μισή ώρα».

Σύντροφοι/Συντρόφισσες

07/03 – Αθήνα

«Επιτεθήκαμε και σπάσαμε: 2 ΑΤΜ της Πειραιώς στο Μοσχάτο, 1 ΑΤΜ της Eurobank στο Μοσχάτο, 1 ΑΤΜ της Alpha Bank στο Μοσχάτο, τα ΕΛΤΑ του Μοσχάτου,
1 ΑΤΜ της Πειραιώς στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, 1 ΑΤΜ της Eurobank στα Μανιάτικα στον Πειραιά».

Αναρχικοί/ες

07/03 – Αθήνα

Επίθεση στην σχολή των μπάτσων στην περιοχή της Ν. Φιλαδέφειας με πέτρες και μπογιές, στη συμβόλικη μέρα 8 Μάρτη, που ο αγώνας για τη γυναικέια χειραφέτηση βρίσκεται στο προσκήνιο.

αναρχικές/οι -κομμουνίστριες/ες