Θέλω να ξεκουμπιστούν όλοι οι ξένοι που ζούνε στην Ελλάδα. Ναι; Γιατί;

Αν φύγουν 2 εκατομμύρια άνθρωποι θα μείνουν ξενοίκιαστα τουλάχιστον 300.000 σπίτια που θα τα βάλουν στον κώλο τους οι ιδιοκτήτες που τώρα φωνάζουν για τα χαράτσια αλλά και τους …ξένους.

Αν φύγουν, και αν όλοι αυτοί οι άνθρωποι αγοράζουν έστω και ένα μπουκάλι μόνο νερό την ημέρα, θα κλείσουν τουλάχιστον άλλες 100.000 μαγαζιά που τα έχουν αυτοί που ουρλιάζουν κατά των ξένων.

Θα κλείσουν όλα τα σχολεία των απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας που χρόνια τώρα μένουν ανοικτά επειδή έχουν μαθητές αυτούς τους σιχαμερούς ξένους.

Θα αναγκαστούν όλες οι Ελληνίδες που θρέφουν κώλο να ξεβρωμίσουν τα σπίτια τους οι ίδιες και όχι αυτές οι βρωμιάρες οι φιλιπινέζες κι οι πολωνέζες.

Θα αναγκαστούν επιτέλους οι μεγαλοκυράτσες να ξεσκατίσουν οι ίδιες τους γέρους γονείς τους και όχι οι βρωμοβουλγάρες που πάνε να τυλίξουν τους γέρους για τη σύνταξή τους.

Επιτέλους θα ξεκουνηθούν οι φερέλπιδες γόνοι των μικροαστών από την καφετέρια και θα πάνε να μαζέψουν φράουλες για 10€ μεροκάματο, να πάνε οικοδομή, ή να ξεβουλώσουν βόθρους όπως οι ξένοι που μας τρώνε τις δουλειές.

Θα κατέβουν οι τίμιες Ελληνίδες να κάνουν πίπες για 3 ευρώ και όχι οι γεμάτες αρρώστιες αφρικάνες.

Και τέλος θα πάνε στα φανάρια να πουλάνε χαρτομάντηλα τα παχύσαρκα καμάρια τους, που τους τρέχουν οι σάλτσες απ’ τα μπέργκερς, και όχι αυτά τα λιπόσαρκα ξένα κωλοπαίδια.
Ναι!

Γι’ αυτό θέλω να φύγουν όλοι οι ξένοι, για να ξεβρωμίσουμε από τον μικροαστό νοικοκυραίο. Ας πάρει επιτέλους τη θέση του σκουληκιού που του αρμόζει.

Σοφία Λ.