Υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα πολιτικοί κρατούμενοι;

Για το Ελληνικό κράτος ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ υπάρχουν, ΟΥΤΕ υπήρξαν ποτέ!

Το κράτος, ακόμα και τους πιο λαμπρούς λαϊκούς αγωνιστές, που στα χρόνια του εμφυλίου πολέμου δίκαζε και καταδίκαζε στα έκτακτα στρατοδικεία του, και έστελνε κατά χιλιάδες στο εκτελεστικό απόσπασμα ή στα ισόβια, ΠΟΤΕ δεν τους αναγνώρισε ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ…

Έτσι για το κράτος οι χιλιάδες αγωνιστές αυτού του τόπου δεν υπήρξαν ποτέ επίσημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ κρατούμενοι που δικάστηκαν για τις ΙΔΕΕΣ τους, αλλά απλά παραβάτες του ποινικού κώδικα, τον οποίον αυτό το ίδιο το κράτος διαμόρφωνε ανάλογα με τις «ανάγκες» του(παλαιότερα Ιδιώνυμο, εσχάτη προδοσία και τώρα τρομονόμοι!)…

Με αυτούς τους ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ του σήμερα έρχεται το κράτος και δικάζει πάλι όποιον ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ενάντια στο κράτος των μνημονίων, της διαφθοράς, της μίζας, της ρεμούλας, του αυταρχισμού, της φτώχειας, των πολέμων, της εκμετάλλευσης, του ρατσισμού, για μια κοινωνία ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, μια κοινωνία στην οποία η ΖΩΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΑΞΙΑ!

Έτσι στις 19 του περασμένου Ιουλίου έσυρε στα δικαστήριά του και καταδίκασε με τους ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΥΣ του, σε σκληρότατες ποινές από 37έως 11 χρόνια κατά συγχώνευση στον καθένα, 6 αναρχικούς αγωνιστές που κατηγορήθηκαν για την υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Σε μια δίκη που από την αρχή της διαδικασίας καταγγέλθηκαν από τους συνηγόρους υπεράσπισης, μια σειρά παραβιάσεων της νομιμότητας, της διαδικασίας, όπως παρεμπόδιση στην προσέλευση του κοινού, μη μαγνητοφώνηση πρακτικών, διορισμός συνηγόρων κ.ά., γεγονός που οδήγησε πολλούς από τους κατηγορούμενους στην αποχώρηση από τη διαδικασία, και την εκδίκασή τους ερήμην. Μια δίκη όπου το αποδεικτικό υλικό βασίστηκε κυρίως στην εκτίμηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων, στοχοποιώντας πρόσωπα κυρίως με βάση την ιδεολογία τους (η δίκη των «αποτυπωμάτων» όπως αποκλήθηκε). Σε μια δίκη που δεν εφαρμόστηκε η αρχή της αναλογικότητας, δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, επικράτησε η ναζιστική λογική της συλλογικής ευθύνης. Σε μια δίκη που μετά το πέρας της διαδικασίας οι δικαστές εμφάνισαν ταχυδακτυλουργικά την ηθική αυτουργία.

Σε μια απόφαση που στην απόλυτη ομοφωνία των δικαστών διακρίνει κανείς τη λογική της εμπάθειας και της εκδικητικότητας.

Σε μια δίκη της οποίας η απόφαση ήταν ειλημμένη πριν από την έναρξη της δίκης, και εξυπηρέτησε πολιτικές σκοπιμότητες.

Σε μια δίκη που το κράτος έδειξε τα δόντια του και τις πραγματικές του διαθέσεις.

Σε μια δίκη που ήταν ο προάγγελος και ο οδηγός για μια σειρά από άλλες δίκες που ακολουθούν.

Σε δίκες που με παρόμοιο τρόπο, αναρχικοί αγωνιστές θα βαφτιστούν σύμφωνα με τις οδηγίες της Μεγίστης Υπερατλαντικής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ δύναμης και των ευρωπαίων τσιρακιών της, σε «τρομοκράτες» και θα υποστούν παρόμοια Ή ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ μεταχείριση, έτσι ώστε να «παραδειγματιστούν» και να «συνετιστούν», όλοι όσοι «δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις».

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!

ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ!

Συγγενείς και φίλοι ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ