Κράτος και ναζί το ίδιο μαγαζί

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 6 συλληφθέντες λόγω της επίθεσης κατά Αιγύπτιων μεταναστών ψαράδων στο Πέραμα. Στους πέντε από τους έξι κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, όπως εμφάνιση σε τακτά χρονικά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ ο καθένας. H απόφαση στηρίχθηκε στο γεγονός ότι οι Αιγύπτιοι στην προφορική τους κατάθεση για την αναγνώριση των δραστών έπεσαν σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα, οι δύο έκαναν διαφορετικές καταθέσεις, ενώ ο ένας δεν αναγνώρισε κανέναν από τους συλληφθέντες. Η κατάθεση του Αιγυπτίου, ο οποίος είναι σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ίσως φωτίσει περισσότερο την υπόθεση η οποία δεν έχει κλείσει καθώς αναμένονται συμπληρωτικά στοιχεία, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείο της επίθεσης. Εναντίον των κατηγορουμένων ασκήθηκε χθες από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα, που αφορούν βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ελεύθεροι οι 8 χρυσαυγίτες που προκάλεσαν επεισόδια στη Βέροια. Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά χθες η δίκη των οκτώ χρυσαυγιτών που το περασμένο Σάββατο προκάλεσαν επεισόδια στη Βέροια, και στη συνέχεια εισέβαλαν σε καφενείο όπου χτύπησαν τον ιδιοκτήτη του, τους θαμώνες και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 27 Ιουνίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και δύο υποψήφιοι βουλευτές της νεοναζιστικής οργάνωσης. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας, ενώπιον του οποίου επρόκειτο να δικαστούν το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι, έκανε δεκτό το σχετικό αίτημά τους και, σε συνδυασμό με την απουσία βασικού μάρτυρα, ανέβαλε εκ νέου την εκδίκαση της υπόθεσης. Η πρώτη αναβολή δόθηκε την προπερασμένη Δευτέρα, όταν το δικαστήριο ήρε ταυτόχρονα την κράτησή τους. Εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση και απειλή.

 Ελεύθερος κυκλοφορεί ο Κασσιδιάρης μετά την επίθεση σε γυναίκες βουλευτές της αριστεράς σε «ζωντανή μετάδοση», παρόλο που το ένταλμα της εισαγγελέως Ράικου είχε ισχύ 48 ωρών. Τελικά δεν προσήχθη γιατί δεν τον «βρήκαν». Ωστόσο, αναβλήθηκε για 7η φορά η δίκη που είχε για ανάμειξη σε ληστεία.

Ελεύθερος κυκλοφορεί και ο Λαγός που εμφανίστηκε σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα να λέει πως «έχουν θέμα με κάτι Αιγύπτιους», μερικές ώρες πριν από την δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Ελεύθερος και ο άλλος φασίστας Παναγιώταρος που απείλησε να πάει σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και νοσοκομεία και να πετάξει έξω παιδιά μεταναστών και νοσηλευόμενους.

Ελεύθερη και η κόρη του Μιχαλολιάκου και 2 ακόμη υποψήφιοι μετά την επίθεση σε μετανάστες και τον τραυματισμό τους στην Πειραιώς και στην Ιερά Οδό.

Καμία σύλληψη-προσαγωγή εναντίον των αμέτρητων πια επιθέσεων γύρω από την ΑΣΟΕΕ και στους σταθμούς του ΗΣΑΠ σε μετανάστες. Όλοι οι φασίστες ελεύθεροι!

Καμία σύλληψη-προσαγωγή στους διαχειριστές του σάιτ της χρυσής αυγής στην Κρήτη, μετά την ανάρτηση άμεσων απειλών και στοχοποίηση στελέχους της αριστεράς με δημοσίευση της φωτογραφίας του και του ονοματεπώνυμού του στα Χανιά.

Το κράτος για μία ακόμη φορά ανάβει το πράσινο φως στο παρακράτος των γκεσταμπιτών να συνεχίσει τις δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε όσους βολεύει να στοχοποιεί το κεφάλαιο. Έτσι λοιπόν τα «λεβεντόπαιδα», πιστοί στο «αίμα, τιμή, δεν ήμουνα εκεί» είναι πλέον ελεύθερα με περιοριστικούς όρους να σουλατσάρουν και να στέλνουν στα νοσοκομεία μετανάστες, αριστερούς και όποιον δεν τους αρέσει το ντύσιμό του ή η φάτσα του.

Ας το καταλάβουν βαθιά οι ελάχιστοι που δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα:

Σύστημα και ναζί το ίδιο μαγαζί.

The Bear Jew