Πολιτικό ντοκυμαντέρ «Μήνυμα Εστάλει»

Ανεξάρτητη Παραγωγή Κατάληψη Ευαγγελισμού * Ιούνης 2011 *

Διάρκεια: 1h και 15 min

Τύπος: Dvd-video

Η ταινία δημιουργήθηκε μετά από την ανάγκη της συνέλευσης της κατάληψης Eυαγγελισμού, για την προβολή του πολιτικού λόγου των σημαντικότερων γεγονότων και δράσεων της χρονιάς που πέρασε, μέσω του συγκεκριμένου οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο).Έχει ως κεντρικές θεματικές την οικονομική και κοινωνική κρίση, τον κοινωνικό αυτοματισμό, τους πολιτικούς πρόσφυγες και μετανάστες –εθνικισμός και ακροδεξιά–, την κρατική καταστολή και τους πολιτικούς κρατούμενους και φυλακισμένους αγωνιστές, την κοινωνική ανυπακοή, τις αντιστάσεις και τα κοινωνικά εγχειρήματα. Σκοπός της ταινίας είναι η ενημέρωση και η ανάδειξη τους, αποτελώντας την αφορμή για περαιτέρω συζήτηση και σχολιασμό.

Διανέμεται και προβάλλεται ελεύθερα και χωρίς αντίτιμο σε αυτοοργανωμένους και απελευθερωμένους χώρους, καταλήψεις, στέκια, πλατείες, πάρκα, και απαγορεύεται να προβληθεί και να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό με στόχο το κέρδος.

Επίσης μπορείτε να το βρείτε στο αυτοδιαχειριζόμενο Καφενείο της κατάληψης Ευαγγελισμού κάθε Παρασκευή, ή να το κατεβάσετε από τον black tracker πατώντας εδω http://www.black-tracker.gr/details.php?id=480

Επικοινωνία:

Website: http://evagelismos.squat.gr
Email: evagelismos.squat@stelinsky